PORTES I PANYS INTEL·LIGENTS

Portes i panys intel·ligents. En l'equip de SmArtLock estem encantats de ser els pioners en millorar la clau. El nou, no només per ser-ho, és millor. Hem eliminat tots els errors que té l'antiga clau, millorant la seguretat i hem creat unes Portes i Pany Intel·ligents segures i que simplement funcionen bé.

Protegeix i gestiona les teves propietats des de qualsevol lloc amb la màxima seguretat. L'equip de SmArtLock li dóna la benvinguda aquesta pàgina.


ECOLÓGIGAS

ELS HOTELS UTILITZEN 95kg DE PAPER PER HABITACIÓ A L'ANY

AL MÓN HI HA MÉS DE 17 MILIONS D'HABITACIONS D'HOTEL

AIXO SUPOSA UNES 1600 TONES EN PAPER

EL CÀLCUL EN ARBRES NECESSARIS PREFEREIXO NO FERIR LA SENSIBILITAT DE QUI LLEGEIX AQUESTA PÀGINA, PERÒ SÓN MOLTS, MOLTS QUE NOMÉS AMB EL CANVI A SMARTLOCK ES PODEN EVITAR EN UN CLICK

¿Qué fem?

 • ECOLÒGIC

  No utilitzar res innecessari, minimitzar el risc de contaminació, això és importantíssim per a nosaltres .

 • FÀCIL D'UTILITZAR

  Les nostres panys estan dissenyades per ser senzillament segures i fàcilment usables, dissenyades tenint en compte totes les edats.

 • CHECK-IN CHECK-OUT

  Una solució real per fer el Check-in d'un hotel sense passar per recepció i gaudir dels teus viatges sense esperes.

 • CONTROL DE IMPAGAMENT

  Mai més cap incompliment de contracte. Manca de control, retard en el pagament ... amb SmArtLock, el domini de la casa el tens tu.

 • LA FI DE LES CLAUS

  Al centre de totes les nostres decisions tu ets el protagonista, hem dissenyat una cosa que solucioni problemes reals i que ho faci d'una manera extremadament segura, com la teva opinió és molt important per a nosaltres, SmARTlock et dóna l'oportunitat de fes-te membre de la nostra comunitat, explicar-nos els teus problemes i mirarem de solucionar-los en les actualitzacions de les nostres panys. Smartlock és l'eina definitiva i segura del control d'accessos.

 • SEGURETAT

  L'arribada dels ecomerce i que avui en dia tot el món i en tots els idiomes pot ser director, guionista, tècnic editor de vídeo ..., la tecnologia ha canviat les nostres vides, i si volem adaptar-nos a les situacions cal fabricar coses que es puguin adaptar. Hi ha vídeos lliures que tenen el contingut d'com forçar portes, comunitats esportives d'obrir panys, avui dia tot està a prop ia l'abast de tots, Una llar deu ser un lloc segur, com quan ets petit i fas servir la paraula "casa"

 • « «L'experiment del gat de Schrödinger. Va imaginar amb clau un gat tancat en una caixa, al costat d'una ampolla de gas verinós que podia alliberar o no un gas verinós, per aquest motiu el gat es considera viu i mort al mateix temps, fins a utilitzar la clau i obrir el contingut. Experiment utilitzat per exposar una de les interpretacions més contraintuitivas de la mecànica quàntica. » »

  Erwin Schrödinger científic

 • « Jack Kennedy sempre em va dir: Hedy, participa. Aquest és el secret de la vida. Prova-ho tot. Uneix-te a tot. Coneix a tothom, gràcies a que ho va fer va inventar el WiFi del qual tots gaudim avui »»

  Hedy Lamarr Inventora i actriu

 • « «La tecnologia no és res. L'important és que tinguis fe en la gent, que siguin bàsicament bones i intel·ligents, i si els dónes eines, faran coses meravelloses amb elles »»

  Steve Jobs

 • « «De manera que segueixo amagant les claus, les claus; segueixo demorant el enfrontar-me amb el que em permetrà fer el que vull » »

  Mario Levrero Escriptor, Novel·lista

¿PERQUÈ SERVEIX?

Que funcionalitats té SmArtLock

 • Deixar als nostres majors sols?

  Tenir cura dels nostres majors i treballar és molt frustrant, SmArtLock és una petita eina, però pot ajudar fent més suportable la situació. Si tens una persona gran a casa i tens por que utilitzi la cuina o la terrassa on hi pot haver perills, pots controlar l'accés a aquestes estades amb un sol clic.
  Pregunta'ns també per les solucions de porta sense SmartPhone i per descomptat sense clau per a gent gran.

 • T'has deixat la porta oberta?

  Aquesta pregunta ens l'hem fet tots i quan ens la fan ... sempre ens entra el dubte. SmArtLock, a través de les seves enquestes per fer el producte ideal, ha aconseguit solucionar-ho. T'has deixat la porta oberta, com ho saps? Ja aquestes en un altre lloc de vacances ... En el teu app sabràs com estan les portes a temps real. Si passa algun incident, ¿quantes persones han obert la porta? ¿Qui? ¿En quin moment? ¿Ha tancat correctament? SmArtLock ho registra tot en blockchain, certificant així tots els accessos.

 • Com deixar claus a un treballador de la teva empresa?

  SmArtLock et dóna la solució, senzilla i eficaç ... La persona encarregada d'obrir l'empresa perquè entrin els treballadors, ha tingut algun contratemps i no pot arribar a l'hora? Cap problema, pots concedir a una altra persona amb la teva app els permisos necessaris per obrir en aquest moment a la resta dels treballadors i que això no retardi la rutina habitual. Només aquest dia, per x temps determinat. És tan senzill, que el pots utilitzar encara que no sigui una emergència
  🙂

 • Donar o no claus als teus fills?

  Amb SmArtLock tindran una clau que no es pot perdre i sabràs quan són a casa. Tens fills amb edat d'entrar i sortir de casa sols, però no la suficient com per ser autònoms totalment i treballes moltes hores. Vols saber en tot moment si va arribar a casa o si els seus hàbits canvien, simplement sabent que pots mirar a quina hora ha arribat, obtens la pau de saber que estan fora de perill. El control ofereix seguretat i prevé incidents no desitjats. Quan apareixen anomalies i les detectes abans que sigui tard, pots conversar o actuar per solucionar-les, el control és una de les millors eines que existeixen per detectar i rectificar ràpid, SmArtLock ha contemplat aquest inconvenient tan habitual i aprofitant les noves tecnologies que et poden donar dades a temps real

 • Donar o no claus ?, la neteja, un tècnic ...

  Donar o no claus ?, la neteja, un tècnic ... Obrir la porta a la senyora de la neteja, al tècnic, a un amic ... sense donar claus, ¿és possible? ... i si ho és ... És segur? La tecnologia mai deu ser per empitjorar el ja existent.
  Imagina que un dia tens a una persona que faci les tasques de la llar, un tècnic a reparar alguna cosa ... Si és una persona recurrent per dies i hores, aquestes poden ser programades fàcilment. Aquesta persona tindrà accés només el dia i hora assenyalats i només a les portes que tu vulguis i un cop acabat el temps d'entrada tot es bloqueja i aquesta persona no pot tornar a entrar. És una gestió que fas fàcilment des del teu app o pàgina web, des de qualsevol dispositiu i en qualsevol lloc. Moltes vegades coneixem algú, ens fiem plenament d'aquesta persona, però no de tot el seu entorn i allà entra el dubte ... En SmArtLock hem contemplat aquesta situació i està dins de les aplicacions d'aquesta nou pany.

 • Busques solucions quan llogues una casa, habitació o apartament de vacances?

  SMARTLOCK A ESTUDIAT LES SOLUCIONS MÉS DEMANDADES I LES HA INCORPORAT..
  NO HAS DE PREOCUPAR PER RES, I MAI PERDRÀS EL CONTROL, ÉS LA TEVA LLAR.
  ¿Habitualment tens uns pisos llogats a través d'una agència ?, aquestes content com funciona i no vols canviar el mètode d'obertura de les portes i apostes pel tradicional ?, contractant SmArtLock, només la part del control, amb l'app sempre sabràs si compleixen el que estableix o si l'ocupen dies que no t'estan donant beneficis, el control a temps real és un gran avantatge.
  Preocupa't PER L'IMPORTANT, NO DEIXIS QUE LA GESTIÓ ET RESTE TEMPS DE VIDA, EL POTS FER TOT TU, LA TECNOLOGIA ESTÀ PER AJUDAR-TE A FER-HO SENSE DEPENDRE DE NINGÚ

 • Treballes moltes hores i això no et deixa rendibilitzar les teves propietats?

  EL TEMPS QUE ET RESTA DE VIDA NO ET DEIXA RENDIBILITZAR Al MAXIM TEVAS PROPIETATS
  I si poguessis tenir-ho tot?
  Treballes moltes hores, per això desatiendes teus propietats, rentabilízalas al màxim sense deixar la teva llar en mans de persones externes, l'eina SmArtLock treballa per a tu.
  Treballa per viure, no vives per treballar, empra el temps en coses més importants, l'eina SmArtLock et permet tenir total control, màxima rendibilitat amb el mínim esforç.
  Tindràs el control d'impagats, okupes, lliurament de claus i estalviaràs temps i les males gestions que això comporta .

 • Tu

  Tu ets la persona més adequada per gestionar les teves propietats, ningú sabrà mai tant sobre els seus punts forts.
  En SmArtLock ho sabem i hem dissenyat aquesta eina perquè no deixis en mans de ningú teus propietats o negocis estiguin en la part del món que estiguin, només per estar lluny deixar-lo en mans d'algú que no ets tu?
  L'eina SmArtLock t'ajuda a aconseguir-ho, donant-te la llibertat que la tecnologia t'ofereix. Ni un minut innecessari restat de la teva vida

TENS PREGUNTES? ESTAREM ENCANTATS EN contestar el més aviat POSSIBLE

Si vols ser un dels beta-testers de SmArtLock, en omplir el qüestionari recorda dir-ho

Apunta't a la nostra Newsletter